Zijn binaire opties betrouwbaar of rip off en fraude?

Waarom, zou je denken dat het rip off en fraude?

In de eerste plaats is het begrijpelijk dat beleggers binaire opties met de nodige scepsis. Het ligt in de aard van de mensen kijken naar dingen met een zekere scepsis, die op het eerste anyoption test gezicht niet bekend is. Echter, dit feit alleen is niet de reden waarom beleggers het gevoel hebben dat binaire opties zijn onbetrouwbaar.

Het is in deze beleggingscategorie een relatief nieuw instrument dat de speculatieve handelaren verschoven naar een nieuwe positie. In plaats van een richtprijs, een verlies te beperken en een uitgang te bepalen, zijn beslissing de ruimte beperkt is. Hij kiest alleen voor een cursus richting van de onderliggende waarde in plaats van deze drie parameters bepalen. Of hij is de prognose wet of het verlies van het geïnvesteerde kapitaal.

Wat wordt er gedaan tegen fraude?

Allereerst zij opgemerkt dat fraude zijn relatief zeldzaam. Degenen die het slachtoffer van fraude zijn geworden, worden in het algemeen en de verspreiding schreeuwen op het internet dienovereenkomstig Furore naar de juiste provider. Dit kan beleggers profiteren van de door het inhuren van een zoekopdracht rekening alvorens over te gaan tot betaling.

Er zijn tal van websites die zich bezighouden met klachten tegen leveranciers van binaire opties. Beleggers dienen ook voor worden gezorgd dat de respectieve makelaar wordt geregeld door een autoriteit.

Aangezien de meeste brokers voor binaire opties momenteel is gevestigd in Cyprus als gevolg van de gunstige voorwaarden voor binnenkomst, moeten beleggers worden uitgerust met een makelaar licentie van CySEC, de Cyprus belastingdienst. CySEC-regDiese Autoriteit werd pas Feiten over Optie24 opgericht in 2004 en is erkend als de eerste fiscale wereldwijde autoriteit in 2012, de binaire optie als een financieel instrument te reguleren.

Het is onderworpen aan de EU-wetgeving, zoals Cyprus zelf is een EU-lidstaat. De doelstelling van de EU is om een uniforme financieel toezicht in alle lidstaten ten uitvoer te leggen. MiFID was een eerste stap in deze richting, die is erkend en uitgevoerd door Cyprus.

De CySEC zet zijn financiële orde door middel van drie kernelementen:

  • De Deposit Insurance Broker
  • Het toezicht van de makelaar met betrekking tot naleving van de richtsnoeren
  • De toekenning en de intrekking van makelaardij licenties

Het depositogarantiestelsel garandeert dat Broker te betalen in een speciaal fonds. Het Deposito Beschermingsfonds verzamelt de fondsen van de deelnemende makelaars die meestal worden gepleegd door de wet. Als men Broker gaan insolvent kan het Fonds deposito’s te gebruiken en te beveiligen het geval van insolventie.

De betekenis achter de depositogarantie is de bescherming van de gelden van cliënten die worden geserveerd in dit geval als de eerste.
Door de toekenning en intrekking van vergunningen, het gezag heeft een hoge druk binaireoptiesned.com vloeistof aan de makelaar. De meeste zijn in staat om zich te vestigen in de markt, zonder herbergen frauduleus. Aangezien de handel floreert als gevolg van de alternatief-beleggingen op de geldmarkt, het al is lucratief genoeg.

Zijn binaire opties veilig?

De kwestie van de veiligheid van binaire opties heeft het recht, maar het kan alleen worden geleverd door een beginner. Het is niet om de veiligheid van een actief de juiste vraag te stellen. Vanuit een actief alleen geen risico of de veiligheid kunnen bestaan. Het is de juiste toepassing van binaire optie, die de veiligheid belooft.

Een afbeelding met geld (1)

Vanwege de hoge potentiële rendementen wanneer de handel in binaire opties duidelijk moet zijn dat deze altijd worden geassocieerd met een hoog risico. Het ligt aan de handelaar zelf risico- ontwikkelen elimineren van items die de handel winstgevend te maken. De beveiliging tegen fraude wordt gegeven door de makelaar.

De vraag moet eerder worden of het veilig is om zijn geld met een makelaar storten en de handel binaire opties. Hier het antwoord zou kunnen zijn dat het niet veilig alleen. Wat wel zeker is dat een handelaar enorme rendementen met de nodige ervaring en deskundigheid kan genereren.